Lokaal, handgemaakt porselein

Klantenservice

Hier vindt u de vragen die mij het meest gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met mij op.

Verzenden in Nederland

In Nederland verzendt Basalt de bestelling met PostNL. Vanaf een bestelling van € 75 rekent Basalt geen verzendkosten. Onder  dit bestelbedrag geldt het standaard tarief van PostNL van € 7,25.

Verzenden naar het buitenland

De verzendkosten en voorwaarden voor verzending van bestellingen naar het buitenland zijn afhankelijk van gewicht en afmetingen van de bestellen, bestemming en specifiek voorwaarden zoals importkosten. Wilt u de bestelling laten verzenden, neemt u dan contact met ons op.

De produkten van Basalt zijn volledig handgemaakt. Dat betekent dat alle maten en kleuren indicatief zijn, en er verschillen kunnen zijn in afmetingen. De borden maak ik met een mal (met uitzondering van het pasta bord), zodat deze altijd stapelbaar zijn. 

Regelmatig krijg ik de vraag of het porselein wel goed te versturen is . Ik heb veel ervaring met het goed verpakken van de produkten, en breuk tgv. transport hebben wij niet meegemaakt.

Bent u niet tevreden over een produkt, dan kunt u dat retourzenden binnen 30 dagen. Wij storten dan uw geld terug, mits het produkt in goede staat verkeert, zoals u het van ons ontvangen hebt. Neemt u contact met ons op voor de retourzending.
Graag hoor ik natuurlijk ook waarom u niet tevreden bent.

Maatwerkprodukten nemen wij niet retour.

Heeft u klachten over de kwaliteit van een produkt? Neemt u dan contact met ons op, en zoeken wij met u naar een passende oplossing.

Wij horen het natuurlijk ook graag als u tevreden bent!

Scroll naar boven